profile

Bitcoin-Partner nieuwsbrief!

Het beste van Bitcoin voor jou geselecteerd! #1

Published over 1 year ago • 3 min read

Buenos dias pre-coiners en Bitcoiners!

Zonder Bitcoin geen financiële onafhankelijkheid.
Ik heb het dan niet over de prijs genomineerd in fiat geld, maar over wat Bitcoin zo waardevol maakt.
Bitcoin is namelijk "
Fuck you money"
Niet alléén omdat mensen er rijk mee zijn geworden, maar vooral door zijn eigenschappen:

  • Permissieloos: Alleen jij kunt transacties uitvoeren met jouw wallet.
  • Niet te stoppen: Je hebt geen toestemming nodig van 3e partijen.
  • Onveranderlijk: Alleen jij hebt invloed op jouw percentage van 21 miljoen.
  • Niet in beslag te nemen: Niemand kan jouw Bitcoin van je afnemen.
  • Snelste settlement netwerk: Transacties bevestigen in 10 min en zijn final.

Bitcoin-Partner focust zich niet op prijsvoorspellingen maar op het bereiken van financiële onafhankelijkheid door op de juiste manier gebruik te maken van Bitcoin. Ik zoek dagelijks naar kwalitatieve informatie zodat jij je bezig kunt houden met wat voor jou belangrijk is. Daarom vind je in deze nieuwsbrieven alleen waardevolle informatie over Bitcoin:


Cursus met diploma bij Saylor Academy

Saylor Academy maakt kennis en persoonlijke ontwikkeling beschikbaar voor iedereen! Leer nieuwe vaardigheden of bevorder je carrière in je eigen tempo, gratis cursussen met diploma bij Saylor Academy.


Bitcoin-Partner artikel:

"Voor het eerst in de geschiedenis kan de maatschappelijke structuur georganiseerd worden rond een monetaire ontdekking die onze beleving van het leven voor goed zal veranderen. Op dezelfde manier dat de ontdekkingen van vuur, het wiel, de stoommachine, de drukpers, buskruit, elektriciteit en het internet het leven van de mens voorgoed veranderd heeft."


Nieuws artikel:

"De mensheid als geheel is van nature deflatoir en niet inflatoir. Technologische vooruitgang maakt de mensheid steeds efficiënter, sneller en beter. Als de geldhoeveelheid gelijk blijft, dan zou alles in theorie steeds goedkoper moeten worden."Most can identify the problems.
Some can identify the cause.
Few can identify the solution.

@Anilsaidso over BitcoinBoek aanbeveling: De Bitcoin Standaard!

In De Bitcoin Standaard neemt econoom Saifedean Ammous de lezer mee op een fascinerende reis door de boeiende geschiedenis van de technologie achter geld. Voor iedereen die op zoek is naar verheldering en verduidelijking over dit nieuwe digitale geld, is De Bitcoin Standaard de essentiële bron van informatie.

Bestel de papieren versie of het e-book bij Konsensus en gebruik code: Bitcoin-Partner voor 10% korting bij het afrekenen!


Educatieve podcast:

"To help answer some of the most common questions and lay to bed some of the common misconceptions, podcast host Peter Mc Cormack talks to software engineer and author, Vijay Boyapati for the ultimate Bitcoin 101."Waarom Bitcoin-Partner?

Het internet is een tool voor het grenzeloos communiceren van informatie, Bitcoin is een tool voor het grenzeloos communiceren van waarde. Net als in de eerste dagen van het internet is Bitcoin op dit moment nog niet in gebruik bij een groot deel van de samenleving.

Daar komt verandering in dus hebben zowel particulieren als bedrijven een partner nodig voor een Bitcoin strategie op maat. Of je Bitcoin als ondernemer van klanten wilt accepteren, als activa op je bedrijfsbalans wilt inzetten, als internationaal betaalmiddel wilt gebruiken of overtollig energie wil omzetten in waarde, voor iedereen is er een unieke usecase.

Ook als particulier kun je bij mij terecht voor een Bitcoin strategie: Bitcoin kopen en verzenden naar cold storage, hoe werkt je hardware wallet, betalingen doen over het lightning netwerk, verbinden met je eigen node, of behoefte aan een persoonlijke server voor open source software? Ik help particulieren en bedrijven in deze turbulente tijden aan een strategie op maat.

In een notendop, Bitcoin-Partner is er voor iedereen:

  • Efficiënte en effectieve aanpak.
  • Voorkom verspilling van tijd door gebrek aan kennis.
  • Voorkom verlies van waarde door gebrek aan specialisatie.
  • Focus op je corebusiness en profiteer van het netwerk effect van Bitcoin.

Ps. met jouw feedback maak ik de site & nieuwsbrief beter, reageer op deze e-mail en laat me weten wat je ervan vindt!

Tot snel,

Aaron


Support Bitcoin-Partner op social media:

linkedintwitterenvelope-open


Wil je de volgende editie niet missen?

Ik stuur je geen spam en je kunt je op ieder moment afmelden.

Bitcoin-Partner nieuwsbrief!

Bitcoin-Partner zoekt dagelijks naar informatie over Bitcoin zodat jij dit niet hoeft te doen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om de belangrijkste info automatisch te ontvangen. (darkmode browsers not supported)

Read more from Bitcoin-Partner nieuwsbrief!
Share this post